Bedrijfsfinanciering

Risicokapitaal voor bedrijfsfinanciering 

Onderzoekt u, als innovatieve ondernemer, uw mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering met risicokapitaal? Dan bent u bij Participatiemaatschappij Oost Nederland NV (PPM Oost) aan het goede adres.

PPM Oost is onderdeel van Oost NV. Medeaandeelhouders zijn: Universiteit Twente en Saxion Hogeschool.

 "Voor PPM Oost staat niet de eigen winst voorop, maar de positieve bijdrage van een bedrijf aan de economische ontwikkeling in Oost-Nederland."

- Marius Prins, directeur PPM Oost

Participatiemaatschappij

PPM Oost investeert met risicodragend kapitaal in kansrijke en innovatieve bedrijven die in Oost-Nederland voorloper of trekker zijn in de sectoren Agro-Food, Life Sciences, High Tech, Energie en de Maakindustrie. Hiervoor heeft PPM Oost een aantal financieringsinstrumenten tot haar beschikking.

Innovatiefonds Oost Nederland

Voor innovatieve kansrijke MKB-ondernemers in de provincies Overijssel of Gelderland die in de startfase of de eerste ontwikkelingsfase van hun innovatie zitten.

MKB Kredietfaciliteit Gelderland

Voor MKB-ondernemingen in de provincie Gelderland die op korte termijn door een te krappe liquiditeit gevoelig zijn voor de economische crisis, maar in de kern gezond zijn.

Gelderland voor Innovaties

Voor ondernemers uit Gelderland die een financieel zetje kunnen gebruiken om innovatieve projecten tot uitvoer te brengen.

Participatiefonds PPM Oost

Voor innovatieve bestaande ondernemingen in Gelderland en Overijssel met een financieringsbehoefte voor bijvoorbeeld expansie of overname.

PPM Oost

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel dan 088 - 667 02 00.

Voor meer informatie over de dienstverlening en werkwijze van PPM Oost kunt u ook kijken op de website www.ppmoost.nl