Innovatieprojecten en programma's

Ondernemers worstelen regelmatig met de vraag: “Moeten wij zelf innovatieprojecten opzetten? Of kunnen wij beter deelnemen aan lopende innovatieprogramma’s? Hoe past uw innovatieproject in bijvoorbeeld internationale EU-programma’s die u toegang geven tot ‘state-of-the-art’ kennis en internationale samenwerkingspartners?

Ontwikkeling innovatieprojecten

Oost NV helpt u dit soort vragen te beantwoorden en kan u helpen innovatieprojecten te ontwikkelen. Om u een helder beeld te geven van onze inspanningen op dit terrein, hebben we een aantal innovatieprojecten voor u op een rij gezet.

Per topsector, waarin we in de regio Oost-Nederland sterk zijn:  

 

 "Per topsector geven wij aan wat wij kunnen betekenen voor u, als ondernemer, bij de begeleiding van innovatieprojecten."

Innovatie-projecten

Ter onderbouwing geven wij ook een aantal voorbeelden van innovatie-projecten die we begeleiden of hebben begeleid. Zo kunt u zelf bepalen of onze aanpak en resultaten voldoen aan uw eigen verwachtingen.

Open innovatie

Oost NV helpt ondernemers met de begeleiding van innovatieprojecten waarin bedrijven samenwerken met elkaar, met open innovatiecentra en kennisinstellingen. Indien relevant begeleiden wij voor u de aanvraag van de financiering vanuit bijvoorbeeld Europese innovatie-fondsen, zoals het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

drs. Th.N.M. Föllings (Theo)
manager Bedrijfsomgeving, Ontwikkeling & Innovatie
06 28 90 91 92