Europees Fonds Regionale Ontwikkeling

Gelderland en Overijssel

Heeft u als ondernemer behoefte aan financiële en inhoudelijke ondersteuning bij de ontwikkeling van innovatieve producten? Bent u bereid hiervoor samen te werken met andere bedrijven en kennisinstellingen?

Bent u werkzaam in een van topsectoren in Oost-Nederland: Agrofood, Life Sciences of High Tech? Dan kan Oost NV samen met u zoeken naar partners en eventuele financieringsmogelijkheden.

Cofinanciering vanuit het EFRO-programma is één van de mogelijkheden

Oost-Nederland is een toonaangevende innovatieve Europese regio. Lang niet iedereen realiseert zich dat Gelderland en Overijssel volop ruimte biedt voor nieuwe, opkomende kennisclusters van bedrijven. Deelfinanciering van vernieuwende initiatieven is mogelijk vanuit GO EFRO. Dit is een gezamenlijk programma van de provincies Gelderland, Overijssel en de vijf in deze regio gelegen stedelijke netwerken. 'GO' staat voor Gelderland en Overijssel. 

Op de website van het Operationeel Programma EFRO 2014-2020 Oost-Nederland, kortweg: OP-Oost, leest u alles over het programma, de doelstellingen en onder welke voorwaarden u subsidie kunt aanvragen.

 

Innovatiepartners

Oost NV begeleidt ondernemers bij het vinden van partners voor innovatietrajecten en bij het aanvragen van geld uit het EFRO.

ing. T. Cornelissen (Tom)
senior projectmanager Ontwikkeling & Innovatie
06 28 90 91 94