Gelderland voor Innovaties

Kredietfaciliteit voor innovatieprojecten

Innoveren staat voor het nemen van risico’s. Het kost tijd en vooral veel geld. Ondernemers zoeken daarom continu naar financieringsmogelijkheden voor hun innovatieve projecten. Gelderse ondernemers vinden in deze zoektocht een laagdrempelige kredietregeling “Gelderland voor Innovaties”.

Zo kunnen zij innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Dit fonds zorgt namelijk voor de financiële realisatie van innovatieve projecten die tot nieuwe producten of diensten leiden. 

Achtergestelde lening

PPM Oost en Oost NV voeren Gelderland voor Innovaties gezamenlijk uit, als achtergestelde lening aan innoverende ondernemers. Oost NV geeft innovatieve ondernemers een helder beeld van hun uitdagingen en mogelijke oplossingsrichtingen. Desgewenst treedt Oost NV ook op als inhoudelijke gesprekspartner om de financiering van innovatieve projecten rond te krijgen. Gelderland voor Innovaties is mogelijk gemaakt door een financiering van de provincie Gelderland.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een inhoudelijke gesprekspartner over innovatieprojecten of de business development van uw organisatie, neem dan contact op met Rob van Vollenhoven. Heeft u vragen over financieringsvraagstukken? Dan is Sylvia Kortenraij uw aangewezen contactpersoon.

drs. S.B. Kortenraij (Sylvia)
senior investment manager
06 28 90 91 91
ir. S.R.L. van Vollenhoven (Rob)
senior projectmanager Ontwikkeling & Innovatie
06 28 87 60 90