Infrastructuur

Oost NV verbetert ondernemersklimaat, bedrijventerreinen en ICT-infrastructuur

Bent u als ondernemer niet tevreden over de bereikbaarheid van uw bedrijventerrein? Zit u met andere problemen die u niet alleen kunt oplossen? Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV helpt bedrijven met de verbetering van het ondernemersklimaat.

Verbindende schakel

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV is de schakel tussen bedrijven en overheden. Ter verbetering van het ondernemersklimaat staat Oost NV continu in contact met gemeenten en ondernemersverenigingen. Onze kennis over subsidies, marketing en financiering en onze ervaring met project- en procesmanagement gebruiken wij graag ten dienste van ondernemers.

De verbetering van het ondernemersklimaat begint met het behartigen van de algemene belangen van bedrijven op een bedrijventerrein. Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV houdt zich verder bezig met

  1. herstructurering van verouderde bedrijventerreinen
  2. parkmanagement
  3. campusontwikkeling en vernieuwing bedrijvencentra
  4. logistieke infrastructuur en ICT-breedbandontwikkeling.

Verbetering ondernemersklimaat

Heeft u met uw bedrijf of ondernemersvereniging ook behoefte aan ondersteuning bij de verbetering van het ondernemersklimaat? Of heeft u gewoon een goed idee? Neem contact met ons op. Wij zullen u verder informeren over de mogelijkheden.

Frank Geerlings
frank [dot] geerlingsatoostnv [dot] nl
06 - 81 68 94 58

Meer lezen over Oost NV...  >