Innoveren

Oost NV helpt ondernemers innoveren

Innovatieve ondernemers vooruit helpen. Vernieuwende projecten ontwikkelen en begeleiden. Kapitaalimpuls geven aan startende ondernemers en groeiende bedrijven. Internationaal opererende ondernemingen naar Nederland halen als innovatie-impuls voor soortgelijke ondernemingen. Een campus ontwikkelen, kennispark opzetten of een bedrijvenpark revitaliseren.

Dat is in het kort wat ontwikkelingsmaatschappij Oost NV doet. We richten ons daarbij op innovatieve ondernemers in de sectoren Agro-Food, Life Sciences & Health, High Tech, Energie & Milieutechnologie, Logistiek, de Creatieve en Maakindustrie. 

Business Development

We helpen mkb’ers en innovatieve starters hun proposities zodanig te ontwikkelen dat zij hun innovatieve producten sneller op de markt kunnen zetten. Samen met de ondernemer kijken we kritisch naar het business model en bepalen de veronderstellingen die eraan ten grondslag liggen. We bepalen het pad naar een gevalideerd businessplan. We brengen de ondernemer in contact met voor hen relevante ondernemers en kennisinstellingen om te komen tot financierbare businessplannen voor de versnelde ontwikkeling van innovatieve producten, afgestemd op de vraag vanuit de markt.

Kwaliteiten

De kans dat innovaties de markt halen stijgt als ze aansluiten bij de kwaliteiten van een regio.

Onze passie

Innovatie en ondernemerschap vormen onze passie. Innovatie verbetert de concurrentiekracht en zorgt voor economische voorspoed. Ondernemers ondersteunen bij product- en procesvernieuwing vinden wij fantastisch werk.

Innoveren

Wilt u - als vernieuwende ondernemer - zelf innoveren of deelnemen aan innovatieprogramma’s in Overijssel of Gelderland? Heeft u vragen of wilt u onze publicaties downloaden? Kijk dan vooral ook naar uw eigen mogelijkheden via onze pagina "Zelf doen: innoveren".

Ons werkgebied.

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV is de ontwikkelingsmaatschappij voor Oost-Nederland, de provincies Gelderland en Overijssel.

Meer lezen over Oost NV... >