MKB Kredietfaciliteit Gelderland

Voor meer financiële armslag

Wilt u als ondernemer uw kansen verzilveren? Denkt u aan innovatie of een uitbreiding? Hiervoor heeft u waarschijnlijk geld nodig, maar dat is onder de huidige omstandigheden niet altijd even eenvoudig. MKB Kredietfaciliteit Gelderland kan uitkomst bieden aan financieel gezonde MKB-ondernemingen in Gelderland, die op korte termijn door een te krappe liquiditeit gevoelig zijn voor de economische crisis.

De regeling is bedoeld voor ondernemingen met 10 - 250 werknemers in de provincie Gelderland die op langere termijn een gunstig toekomstperspectief hebben. De regeling is bedoeld voor onderneming die actief zijn binnen de maakindustrie, energie- en milieutechnologie of in de sectoren Agro-Food, Life Sciences en High Tech.

Aanvullende financiering

MKB Kredietfaciliteit Gelderland is een laagdrempelig kredietinstrument dat kan functioneren als hefboom voor aanvullende financiering. De aanvullende financiering kan urgente liquiditeitsproblemen opheffen en benodigde financiele armslag geven om kansrijke bedrijven door de crisis heen te helpen.

PPM Oost

Voor meer informatie over de dienstverlening en werkwijze van PPM Oost kunt u ook kijken op de website www.ppmoost.nl