Zelf doen: innoveren

Zelf innoveren of deelnemen aan innovatieprogramma’s?

Vernieuwende ondernemers ontbreekt het soms aan tijd, kennis of capaciteit om zelfstandig te innoveren. Of aan contacten met kennisinstellingen en een relevant netwerk.

Samen met andere ondernemers aan de slag gaan dankzij onze hulp, helpt u dan vooruit. Wij zetten samenwerkingsverbanden op, ondersteunen innovatie van idee tot markt, starten en begeleiden projecten en koppelen u als ondernemer aan partners. Ook helpen we u aan subsidies voor vernieuwing van producten en processen.

 

Bent u een starter?

Kijk dan op www.doejebusiness.nl   of - indien u een bedrijf wilt starten in de sectoren Life Sciences / Health of Agro-Food - bij StartLife, een initiatief van Oost NV.

 

Vragen?

Bent u als ondernemer werkzaam in Gelderland en heeft u een concrete vraag over innoveren, bedrijfs- en projectfianciering, huisvesting, het starten van een bedrijf, begeleiding bij de groei van uw bedrijf o financieringsvraagstukken?

Kijk dan op ondernemengelderland.nl                                           wegwijzer voor ondernemers in Gelderland.

 

Kijken?

Wilt u weten welke innovatieve bedrijven in uw markt actief zijn? Wie zijn uw concurrenten of toekomstige partners? Wie zit waar in uw sector?

Kijk dan op onze Innovation Gateway.

Downloaden?

Download onze sectorboeken over Business en Innovatie in Oost-Nederland:

Topsector Agro-Food                 Topsector Life Sciences                 Topsector High Tech

Sectorboek Agro-food                    Sectorboek Health                    Sectorboek High Tech