Re-Shelve

Herijken activiteiten

Het belang van eCommerce & Multi Channel Retail in onze huidige maatschappij groeit gestaag, zowel in omzet als in aanbieders. De wet ‘Verkoop op afstand’ geeft aan dat de klant recht heeft op een bedenktijd (zichttermijn) van minimaal 14 kalenderdagen. Het overgrote deel van de aanbieders hanteert al een retourrecht van 30 dagen. Re-Shelve is gespecialiseerd in het optimaliseren van het non-food retourgoederen proces. In samenwerking met zijn relaties optimaliseert Re-Shelve het verzamelen van data intelligence en het proces van ‘return to warehouse’ te vervangen door ’return to cash’.

Het herijken van de activiteiten en doelstellingen van iForce naar Re-Shelve is voor Re-Shelve een logisch gevolg van de verschuiving naar de online- en Multi Channel retailers. De activiteiten zijn sinds april 2015 ondergebracht bij Re-Shelve BV. De locatie op industrieterrein ’Poort van Midden Gelderland’ blijft gehandhaafd.

Solide basis

Deze strategische heroriëntatie kreeg ondersteuning van de provincie Gelderland, via Oost NV, in samenwerking met de gemeente Nijmegen. Voor de regio Knooppunt Arnhem Nijmegen (KAN), betekent dit een mogelijke groei naar 70 werknemers in de komende twee jaar. De gemeente Nijmegen blijft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzetten voor deze Re-Shelve-processen. Hiermee hebben we een solide basis voor de toekomst gelegd voor alle partijen.

www.re-shelve.nl

 

ing. B.T.W. Kemperink (Bernold)
sectormanager Agro-Food en Cleantech & Renewable Energy IB
06 28 87 60 89