Unicorn

ICT-systemen

Het Tsjechisch ICT bedrijf Unicorn Systems opende op 10 september zijn Nederlandse vestiging in aanwezigheid van de Tsjechische ambassadeur en Arnhems wethouder Hans Giesing van Economische Zaken. Unicorn Systems heeft enkele grote opdrachten lopen in Nederland van onder meer het Arnhemse energiebedrijf Tennet. Met de vestiging verwacht het bedrijf de komende jaren te groeien naar 30 werknemers. Dit zijn voornamelijk marketing & sales medewerkers en ICT- ontwikkelaars ter ondersteuning van nieuwe klanten.

Unicorn Systems voorziet grotere bedrijven in verschillende sectoren van grootschalige ICT-systemen en oplossingen. Het is een modern bedrijf dat elke technologische vernieuwing direct integreert in haar organisatie en werkwijze. Hiermee versterkt Unicorn de concurrentiepositie van hun klanten.

Stationslocatie

De internationale oriëntatie van het bedrijf vraagt om een stationslocatie bij Arnhem Centraal, met goede verbindingen met de vliegvelden Schiphol en Düsseldorf. In Nederland richt Unicorn Systems zich in eerste instantie op de markten Energie en Financiële Dienstverlening.

Oost NV begeleidde Unicorn Systems bij de locatiekeuze en bracht het bedrijf in contact met samenwerkingspartners bij de opzet van de Nederlandse business unit.

www.unicornsystems.eu